Startup-palvelut

Startup-palvelumme on räätälöity tukemaan eri vaiheiden startupeja kasvamaan rahoituskelpoisemmaksi.

NewCo Helsinki tarjoaa luottamuksellista ja henkilökohtaista mentorointia, joka tukee tarpeitasi eri kasvuvaiheissa. Tunnemme myös Helsinki alueen yrittäjyysekosysteemin läpikotaisin ja saatamme sinut yhteen parhaiden asiantuntijoiden ja liiketoimintasi kiihdyttäjien kanssa.

Mentorointi

Mentorointi

Henkilökohtainen mentorisi antaa kaipaamasi tukea ja sparrausta yrityksesi eri vaiheiden aikana. Henkilökohtaisen mentorisi räätälöi sinulle tarpeiden mukaan ohjelman, joka tukee sinua kasvussasi huomioon ottaen juuri yrityksesi tarpeet ja tavoittet.
Ekosysteemin palvelut

Ekosysteemin palvelut

NewCo Helsinki toimii Helsinki startup-ekosysteemin kehittämisessä ja kansainvälistymisessä. Verkostomme tarkoitus on palvella startupeja ja niiden kasvua. Tunnemme ekosysteemin puolestasi ja osaamme ohjata sinut menestystäsi parhaiten tukeviin palveluihin.
Koulutus- ja infotapahtumat

Koulutus- ja infotapahtumat

Saat sparrausta kansainväliseen kasvuun – tarjoamme koulutuksia, workshopeja ja infotapahtumia kattaen eri startup vaiheiden tarpeita mukaan lukien verkostoitumistapahtumia. Katso täältä kaikki tulevat startup-palveluiden tapahtumat.

Tapahtumakalenteri

Ota meihin yhteyttä